Навигација

Пријава испита за први испитни рок

Опште вести

Драге колегинице и колеге,

 

 

 

Пријављивање испита за први испитни рок трајаће од 20. до 29. децембра и неће моћи бити накнадно продужавано.

Стога вас подсећамо да сте у обавези да, у складу с предвиђеном динамиком плаћања за школску 2023/2024. годину, измирујете своја дуговања за школарину. Молимо вас да благовремено уплатите неопходну рату школарине за 2023/2024. годину и на тај начин себи омогућите пријаву испита.

Пример исправно попуњене уплатнице можете видети у оквиру опције „Школарине и Уплате”. Позив на број је за сваког студента различит и поред броја индекса садржи контролне цифре које се разликују од студента до студента. Број модела треба обавезно уписати. У оквиру опције Школарине и Уплате/Рачун студента могуће је прегледати све информације о пристиглим уплатама које су евидентиране на рачуну. Потребно је да прође најмање 2 раднa данa од тренутка уплате до тренутка када је новац на располагању, па се препоручује да се уплате обаве бар 2–3 дана унапред. На пример, уплата обављена у петак у 8 пре подне не може бити евидентирана пре понедељка.

Студенти који су уплату извршили без позива на број, скенирану или фотографисану уплатницу треба да доставе Одсеку за финансијско и материјално пословање на имејл maja.vujovic@fil.bg.ac.rs.