Навигација

Обавештење за упис у групе на предмету Савремени руски језик П-3

Руски језик

Поштоване колегинице и колеге,

          Добро дошли на Савремени руски језик П-3 за слависте и неслависте! Савремени руски језик П-3 могу уписати они студенти који су слушали Савремени руски језик П-2. Услов за полагање испита је положен испит из Савременог руског језика П-2.

          Групе А, Б и В радиће према програму за почетнике (ниво А2 после положеног испита из Савременог руског језика П-4), док је група Г предвиђена за интензивнији рад са напреднијим почетницима и непочетницима (ниво Б1.1 после положеног испита из Савременог руског језика П-4).

          Упис у конкретне групе врши се преко табеле направљене у гугл документима. На прво слободно место у изабраној групи уписујете име и презиме, број индекса, назив и број студијске групе (нпр. Вера Драгојевић, 2023/00057, Српски језик и књижевност 01), као и важећу електронску адресу. Уписујете се само једном и у једну празну рубрику, више уписа неће бити узимано у обзир, као ни преправљање већ попуњених рубрика.

          Уколико су случајно све одговарајуће групе већ попуњене, испод табеле напишите такође све своје податке уз навођење група или термина који би вам одговарали, како би се видело да ли постоји могућност накнадног разврставања. Упис у групе траје до 14. октобра, док ће настава почети од 16. октобра октобра по важећем распореду. Да бисте затражили приступ гугл табели, а такође у случају неких питања или недоумица можете писати на jelenaginic@gmail.com и vladimir.dajovic@gmail.com.

                   

Срећно!