Navigacija

Obaveštenje za upis u grupe na predmetu Savremeni ruski jezik P-3

Ruski jezik

Poštovane koleginice i kolege,

          Dobro došli na Savremeni ruski jezik P-3 za slaviste i neslaviste! Savremeni ruski jezik P-3 mogu upisati oni studenti koji su slušali Savremeni ruski jezik P-2. Uslov za polaganje ispita je položen ispit iz Savremenog ruskog jezika P-2.

          Grupe A, B i V radiće prema programu za početnike (nivo A2 posle položenog ispita iz Savremenog ruskog jezika P-4), dok je grupa G predviđena za intenzivniji rad sa naprednijim početnicima i nepočetnicima (nivo B1.1 posle položenog ispita iz Savremenog ruskog jezika P-4).

          Upis u konkretne grupe vrši se preko tabele napravljene u gugl dokumentima. Na prvo slobodno mesto u izabranoj grupi upisujete ime i prezime, broj indeksa, naziv i broj studijske grupe (npr. Vera Dragojević, 2023/00057, Srpski jezik i književnost 01), kao i važeću elektronsku adresu. Upisujete se samo jednom i u jednu praznu rubriku, više upisa neće biti uzimano u obzir, kao ni prepravljanje već popunjenih rubrika.

          Ukoliko su slučajno sve odgovarajuće grupe već popunjene, ispod tabele napišite takođe sve svoje podatke uz navođenje grupa ili termina koji bi vam odgovarali, kako bi se videlo da li postoji mogućnost naknadnog razvrstavanja. Upis u grupe traje do 14. oktobra, dok će nastava početi od 16. oktobra oktobra po važećem rasporedu. Da biste zatražili pristup gugl tabeli, a takođe u slučaju nekih pitanja ili nedoumica možete pisati na jelenaginic@gmail.com i vladimir.dajovic@gmail.com.

                   

Srećno!