Навигација

Савремени страни језик П-1: пријава предмета на е-студенту и расподела у другом кругу

Опште вести

Драге колегинице и колеге,

 

Расподелу по језицима за Савремени страни језик П-1 у другом кругу, који је био отворен искључиво за студенте који су пропустили да попуне формулар у првом кругу, наћи ћете ОВДЕ.

Пошто су окончана оба круга расподеле, можете приступити пријави предмета Савремени страни језик П-1, у складу са расподелом, на студентском електронском сервису: https://student.fil.bg.ac.rs

Подсећамо вас да пријава предмета траје до краја месеца.

Студенти који су пропустили да попуне формулар са листом жеља у оба круга списак слободних места могу пронаћи ОВДЕ. Потребно је да се благовремено обрате предметном наставнику са молбом за похађање наставе, и да сагласност, пре пријаве предмета на студентском сервису е-студент, проследе на адресу pomocnijezik@gmail.com.

 

** Студенти који неки од П-1 језика желе да прате и полажу факултативно треба да се предметном наставнику или сараднику обрате са молбом између 14. и 28. октобра. Уколико добију сагласност за похађање предмета, могу га пријавити преко студентског електронског сервиса. Сагласност је претходно потребно проследити на адресу pomocnijezik@fil.bg.ac.rs и предати Одсеку за студентска питања уз молбу за пријаву предмета на општем обрасцу који се набавља у Скриптарници. После 28. октобра наставници нису дужни да разматрају захтеве студената који желе да П-1 језик похађају факултативно.