Navigacija

Savremeni strani jezik P-1: prijava predmeta na e-studentu i raspodela u drugom krugu

Opšte vesti

Drage koleginice i kolege,

 

Raspodelu po jezicima za Savremeni strani jezik P-1 u drugom krugu, koji je bio otvoren isključivo za studente koji su propustili da popune formular u prvom krugu, naći ćete OVDE.

Pošto su okončana oba kruga raspodele, možete pristupiti prijavi predmeta Savremeni strani jezik P-1, u skladu sa raspodelom, na studentskom elektronskom servisu: https://student.fil.bg.ac.rs

Podsećamo vas da prijava predmeta traje do kraja meseca.

Studenti koji su propustili da popune formular sa listom želja u oba kruga spisak slobodnih mesta mogu pronaći OVDE. Potrebno je da se blagovremeno obrate predmetnom nastavniku sa molbom za pohađanje nastave, i da saglasnost, pre prijave predmeta na studentskom servisu e-student, proslede na adresu pomocnijezik@gmail.com.

 

** Studenti koji neki od P-1 jezika žele da prate i polažu fakultativno treba da se predmetnom nastavniku ili saradniku obrate sa molbom između 14. i 28. oktobra. Ukoliko dobiju saglasnost za pohađanje predmeta, mogu ga prijaviti preko studentskog elektronskog servisa. Saglasnost je prethodno potrebno proslediti na adresu pomocnijezik@fil.bg.ac.rs i predati Odseku za studentska pitanja uz molbu za prijavu predmeta na opštem obrascu koji se nabavlja u Skriptarnici. Posle 28. oktobra nastavnici nisu dužni da razmatraju zahteve studenata koji žele da P-1 jezik pohađaju fakultativno.